Strandtur

Afdeling C er en aktiv afdeling med 22 beboere – fordelt på to afsnit i Dalvangens stueetage.

Èn afdeling - 2 afsnit

Afdeling C er delt op i to afsnit, begge i stueetagen. Alle boliger på afdeling C er to-værelses med eget bad og køkken. 

På hvert afsnit er der et stort fælleskøkken, hvor de fleste vælger at spise deres mad. Det er også her vi drikker eftermiddagskaffe. Nogle foretrækker dog lidt forandring og spiser deres middagsmad i Viol-cafeen.

Afsnittene har også hver en opholdsstue. Her hygges hele dagen, ofte med en gammel dansk film på DVD-afspilleren.

Aktuelt på Afdeling C

Touch-skærme Afdeling C deltager i et projekt med touch-skærme. Beboerne kan for eksempel se ugens aktiviteter, dagens menu og personale, der er på arbejde på skærmene. Skærmene kan også bruges til at spille radio på, Skype, lægge kabaler og meget andet.

Du kan se skærmene på gangen eller måske hos beboerne.

Dagligdagen på Afdeling C

Vores lille have

Vi har vores egen lille have, hvor vi især om foråret nyder de spirende blomster. Eller vi hygger måske med grill på de lange sommeraftner. 

Ud i det blå

I det hele taget prioriterer vi højt at komme ud og opleve noget. Vi tager på ture med vores bus ”Solstrålen”. ”Solstrålen” har plads til kørestole, så alle har mulighed for at komme med. Vi tager i Tivoli, i svømmehal, Zoologisk have eller sommetider bare ud i det blå med madkurv. 

En gang om året tager vi på sommerferie med de beboere, der kan og vil. 

Hjemmebag

Måske har du mærket duften af hjemmebag når du træder ind på afdeling C. Vi bager tit vores kage til eftermiddagskaffen sammen med beboerne i køkkenet. 

Aktiviteter

Dalvangens aktivitetsmedarbejdere kommer også på vores afdeling hver uge. To gange om ugen laver vi gymnastik. 

De planlagte aktiviteter vil du kunne se på aktivitetskalendere som hænger synligt for både beboere og pårørende. Aktivitetskalenderen bliver også slået op her på hjemmesiden.

Frivillig

Vi er også så småt begyndt at få frivillige på afdelingen. Frivillige kan lave bestemte aktiviteter– eller måske bare være der for en eller flere beboere.

Hvis du har lyst til at være frivillig, så kontakt os endelig.

Bevar min hverdag

Vi arbejder efter rehabiliteringsprogrammet ”Bevar min hverdag”. Vi tror på, at det giver livskvalitet, at kunne bevare evner til at klare sig selv i så stort omfang som det er muligt.

Vi sætter livskvalitet og respekt for den ældre højt.

Personale

Vi har en personalegruppe, som består af 

  • Sygeplejerske
  • Social-og sundhedshjælpere
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Sygehjælpere
  • Afløsere 

Pårørende 

Du er som pårørende altid velkommen. Vi har ikke besøgstider – beboerne bor jo i egne hjem her. 

Vi holder pårørende møder 4 gange om året.